Privātuma politika

Privātuma politika

1. Kāpēc mums ir vajadzīga Privātuma politika?

Kad jūs saskaraties ar Boost Juice, Jūs uzticat mums savu personīgo infiormāciju, un, sagaidāt no mums tās aizsardzību un pienācīgu izmantošanu. Mēs datu aizsardzību uztveram ļoti nopietni un esam apņēmušies saglabāt jūsu uzticību. Tas sākas ar palīdzēšanu Jums izprast mūsu politikas pasākumus.

Šī politika apskaidro informāciju, ko mēs ievācam, kā tā tiek izmantota un dalīta, kā arī Jūsu izvēles saistībā ar šo informāciju.

Privātuma politika norāda kā mēs rīkojamies ar personīgu informāciju, kā arī iekļauj informāciju kā mēs to ievācam, izmantojam, norādām, saglabājam drošībā un dodam jums pieeju jūsu personīgajai informācijai, kas ir nonākusi pie mums caur mūsu veikaliem, galveno ofisu, Boost Juice mājaslapu, Boost Juice aplikāciju, ieskaitot ‘’VIBE klubu’’ vai citus avotus. 

Šī politika attiecas uz Boost Juice klientiem visā pasaulē. ES īpaši noteikumi ir pievienoti lapas beigās.

2. Kādu personīgo informāciju mēs ievācam?

Termins “Personīgā Informācija” nozīmē jebkura informācija, kas var tikt izmantota, lai personīgi identificētu Jūs.

Personīgās informācijas piemēri ko mēs varētu gūt iekļauj jūsu vārdu, adresi, dzimšanas dienu (vecumu), dzimumu, mājas adresi, e-pasta adresi, telefona numuru, profesiju, piedāvājuma izvēles priekšroku, iepriekšēju pasūtījumu informāciju, IP adresi, kredītkartes datus, individuālās intereses, izvēles, garšas, pirkumu paradumus, izglītojošas detaļas, iepriekšējās darba vietas un cita informācija saistībā ar jūsu darba pieredzi. Mēs arī varam ievākt viedokli (ieskaitot informāciju vai viedokli veidojošu daļu no datu bāzes, patiesu vai nē, ierakstītu materiālā formātā vai nē, par indivīdu, kura identitāte ir skaidra vai var tikt pietiekami apstiprināta no informācijas vai viedokļa). Šie ir tikai daži piemēri, tādēļ lūdzu pārskatiet šo privātuma politiku kārtīgi un ziņojiet, ja jums ir kādi jautājumi.

Mēs neievācam sensitīvu personīgo informāciju, kā rases vai etniskās grupas, vai reliģisko ticību bez jūsu piekrišanas vai kā citādi pieņemts pēc likuma. Izņēmums tam ir, ja jūs piesakaties darbā vai par franšīzes ņēmēju, kā gadījumā, griezieties uz sadaļām zemāk ar virsrakstiem “Darba aplikācijas” un “Franšīzes aplikācijas”. Mēs neizmantosim sensitīvu personīgo informāciju reklāmai un mārketingam.

3. Kā mēs ievācam Personīgu informāciju?

Mēs ievācam jūsu personīgo informāciju vairākos veidos. Mēs varam ievākt jūsu personīgo informāciju tieši no jums vai mūsu darījumu gaitā, piemēram:

Mēs ievāksim tikai personīgo informāciju no jums, kas mums saprātīgi ir nepieciešama vienai vai vairākām mūsu biznesa funkcijām vai aktivitātēm un to darīsim saskaņā ar valsts likumiem, kurā jūsu personīgā informācija tiek ievākta, kā arī jebkuriem citiem likumiem kuri mums ir jāievēro kā globālai organizācijai.

Personīgās informācijas veids, ko mēs varam iegūt ir atkarīgs no tā, kāda veida saskarsme jums ir ar mums. Mēs varam ievākt personīgu informāciju no jums šādos gadījumos:

Boost Juice var apvienot informāciju iegūtu no šiem avotiem ar citu pieejamo informāciju.

Dažos gadījumos, mēs varam ievākt informāciju no trešajām personam, tādām kā kredītbirojs vai mārketinga kompānijām. Kad mēs to darām, mēs nodrošināsim, ka tas tiek veikts saskaņā ar saistītiem likumiem.

4. Sīkdatnes

Boost Juice un tā partneri var izmantot sīkdatnes un citas identifikācijas tehnoloģijas mūsu aplikācijās, mājaslapās, e-pastos un tiešsaistes reklāmās mērķiem, kas aprakstīti šajā politikā. “Sīkdatne” ir mazs teksta fails, kas tiek saglabāts jūsu pārlūkojumprogrammā vai ierīcē, kas spēj identificēt jūs kā specifisku klientu un saglabāt jūsu personīgās priekšrokas.

Izmantojot mūsu mājaslapas vai ierīču aplikācijas, noteikta informācija var tikt pasīvi ievākta (caur mums vai mūsu pārdevējiem) izmantojot dažādas tehnoloģijas kā sīkdatnes, interneta ‘’tagus’’ un apmeklējuma datu ievākšanu (ierakstu faili, servera ieraksti, un klikšķa straumes dati). “Sīkdatnes” Izmantošana ļauj mums ievākt datus saistībā ar jūsu personīgajām priekšrokām, iekļaujot kādus produktus esat pasūtījis, kādos laikos un kādos daudzumos, saites, kuras esat apmeklējuši kādā secībā utt. Tas ļauj mums atpazīt jūs kā konkrētu klientu un palīdz mums un mūsu pakalpojumu sniedzējiem sniegt mērķētu un pielāgotu reklāmu tieši jums. Piemēram, mēs varam sekot kādi dzērieni jums patīk un ar jūsu piekrišanu, mēs varam sūtīt jums informāciju par jauniem produktiem un akcijām kas jūs varētu interesēt.

Ja nepiekrītat Sīkdatņu izmantošanai, jūs varat mainīt jūsu pārlūkprogrammas iestatījumus uz to, ka ierīce nepieņem sīkdatnes. Bet ņemiet vērā, ka dažas vietas Boost Juice mājaslapā vai Boost Juice aplikācijā var tikt izmantotas tikai atļaujot sīkdatnes. 

Mēs prasīsim jūsu piekrišanu ievākt šādu informāciju izmantojot sīkdatņu baneri. kuru jūs redzat pirmo reizi izmantojot mūsu mājaslapu. Sīkākai informācijai kā mēs lietojam sīkdatnes un kā jūs varat pārvaldīt savu piekrišanu, skatiet mūsu “Sīkdatnes Politika” zemāk.

5. Trešās personas – Datu apstrādātāj

Mājas lapas var iekļaut saites uz trešo personu mājaslapām, iespraudnēm un aplikācijām. Klikšķinot uz šīm saitēm vai ļaujot savienojumu var ļaut trešajām personam ievākt vai dalīties ar jūsu datiem. Mēs nekontrolējam, neveicinām un nepārstāvam šīs trešo personu saites un neesam atbildīgi par viņu datu aizsardības politiku. Kad jūs pametat mājaslapas, mēs iesakām jums izlasīt privātuma paziņojumus katrā mājaslapā, ko apmeklējat. Ja jūs izvēlaties sniegt personīgu informāciju nesaistītām trešajām personam, tā netiks aizsargāta ar šo privātuma politiku.

Mūsu tiešsaistes pakalpojumos var būt arī citu pakalpojumu sniedzēji kā aplikācijas, rīki, preces un iespraudnes (piemēram Instagram “Like” funkcija), kas var arī izmantot automātiskas metodes lai ievāktu informāciju par to, kā jūs izmantojat šīs funkcijas. Šīs organizācijas var izmantot jūsu informāciju saskaņā ar viņu politikām. 

6. Darba aplikācijas

Mēs ievācam Personīgu Informāciju, kad jūs sazināties ar mums saistībā ar darbu.

Piemēri kad mēs ievācam Personīgu Informāciju iekļauj, kad jūs piesakāties vakancei pie mums, veicat darbu pie mums, sazināties ar Atbalsta Centru saistībā ar darba iespējām, apmeklējat mūsu mājaslapas, sociālos tīklus un mobīlās aplikācijas.

Saistībā ar jūsu pieteikumu, mēs varam gūt informāciju arī no trešajām personam par jums. Piemēram, iepriekšējām darba vietām, darba aģentūrām, norādītiem avotiem, valdības aģentūrām un pārvaldes iestādēm.  Saistībā ar jūsu piekrišanu, mēs varam ievākt arī Personīgu informāciju kā jūsu veselības stāvoklis (ieskaitot jebkādu invaliditāti), jebkādu kriminālu pagātni, ja tas ir saistīts ar pozīciju, kurai piesakaties.

Mēs ievācam Personīgu Informāciju vairāku iemeslu dēļ, ieskaitot, bet ne tikai, viena vai vairāku sekojošu iemeslu dēļ: jūsu identitātes apstiprināšana, saziņa ar jums, izvērtējot jūs pozīcijai pie mums vai kādā no saistītām organizācijām un jūsu informācijas saglabāša nākotnes darba iespējām.

Ja jūs nesniegsiet mums prasīto informāciju, mēs nespēsim veikt vienu vai vairākas no iepriekš norādītajām lietām.

Mēs varam dalīties ar jūsu informāciju ar tiesnešiem vai iepriekšējiem nodarbinātājiem, nodarbinātības aģentūrām, vai aģentūrām vai darbuzņēmējiem saistībā ar mums, vai saistītām organizācijām, tiesaizsardzības aģentūrām lai apstiprinātu vai jums nav krimināl pagātnes, vai izglītības organizācijām vajadzību robežās lai apstiprinātu jūsu kvalifikācijas.

Ja mēs iesaistam trešo personu darbuzņēmējus veikt mums pakalpojumus, kas iekļauj Personīgas Informācijas apstrādi, mēs veiksim atbilstošas darbības lai nodrošinātu, ka darbuzņēmējs nezimanto jūsu Personīgo Informāciju jebkam citam kā vienotajai darbībai kurai šī informācija tika sniegta.

Mēs glabāsim jūsu informāciju nākotnes darba iespējām, bet ne ja jūs to nevēlaties.

7. Franšīzes aplikācijas

Mēs ievācam Personīgu informāciju par Franšizes pieteikumiem. Tā var iekļaut Personīgu Informāciju par rezidences status, nodarbinātības vēsturi, finansiālās iespējas (ieskaitot bankas konta informāciju) un citu informāciju saistībā ar jūsu kvalifikācijām un pieredzi.

Piemēri, kad mēs ievācam Personīgu informāciju, iekļauj, kad jūs piesakāties kļūt par franšīzes ņēmēju ar mums, aizpildat pieteikuma formu priekš mums (Boost Juice Franšīzes Aplikācijas Forma), sazināties ar Atbalsta Centru, apmeklējat mūsu mājaslapu, sociālos tīklus vai mobilās aplikācijas vai citādi sniedzat mums Personīgu Informāciju.

Mēs varam apvienot un salīdzināt Personīgu Informāciju, kas ir mums, ar citu informāciju iegūtu vai glabātu no citiem.

Saistībā ar jūsu aplikāciju, mēs varam gūt informāciju arī no trešajām personam, piemēram, jūsu iepriekšējām darba vietām, biznesa kontaktiem vai izvirzītām atsaucēm. Ar jūsu atļauju, mēs varam ievākt arī jūtīgu Personīgu Informāciju par jums, kā informāciju par iespējamu kriminālu pagātni vai abonementiem jebkādā profesionālā vai tirdzniecības asociācijā.

Mēs ievācam Personīgu Informāciju vienam vai vairākiem sekojošiem iemesliem:

Ja jūs mums nesniedzat vajadzīgo informnāciju, mēs nespēsim veikt vienu vai vairākus punktus no augstāk norādītajiem.

Mēs varam sniegt jūsu informāciju tiesnešiem vai iepriekšējiem priekšniekiem, nodarbināšanas aģentūrām, vai aģentūrām vai darbuzņēmējiem rīkojoties mūsu labā, mūsu franšīzei (ja Boost Juice organizācija, kas ievāc informāciju ir galvenā franšīze), mūsu saistītām organizācijām, tiesaizsardzības aģentūrām lai apstiprinātu vai jums nav krimināl pagātnes vai izglītības organizācijām vajadzību robežās lai apstiprinātu jūsu kvalifikācijas. 

Ja mēs iesaistam trešo partiju darbuzņēmējus veikt mums pakalpojumus, kas iekļauj Personīgas Informācijas apstrādi, mēs veiksim atbilstošas darbības lai nodrošinātu, ka darbuzņēmējs nezimanto jūsu Personīgo Informāciju jebkam citam kā vienotajai darbībai kurai šī informācija tika sniegta.

8. Franšīzes ņēmēji

Daļa Boost Juice biznesu darbojas un pieder franšīzes ņēmējiem. Boost Juice franšīzu ņēmējiem ir pienākums sekot šai privātuma politikai. Ja jums ir aizdomas ka šī privātuma politika ir tikusi lauzta no kāda franšīzes ņēmēja, lūdzu sazinaties ar saistītu franšīzes ņēmēju organizāciju vai ar Boost Juice tieši.

Šī Privātuma Politika neattiecas uz mūsu franšīzu ņēmēju rīcību mājaslapās un mobijajās aplikācijās, ko tie vada.

9. Kā mēs glabājam jūsu Personīgo Informāciju

Kur mēs glabājam jūsu Personīgo informāciju, ir atkarīgs no jūsu saistības ar mums. Tomēr, daži lauki var iekļaut datubāzes klientu izziņu apstrādei, atsauksmēm vai vispārējai datu apstrādei, vai datubāzes e-pastu vai SMS mārketinga saziņai.

10. Informācijas paturēšana vai dzēšana

Boost Juice patur lietotāja profilu un citu informāciju tikmēr, kamēr jūs uzturat jūsu VIBE kluba abonementu vai citu Boost Juice kontu.

Ja jūs atsakāt ievākt vai izmantot Personīgu informāciju, Boost Juice dzēš šo Personīgo Informāciju.

Lietotāji var pieprasīt savu kontu dzēšanu jebkurā brīdī. Izpildot šādu pieprasījumu, Boost Juice dzēš jūsu informāciju.

Mēs glabājam jūsu Personīgo Informāciju cik ilgi tas ir nepieciešams priekš mērķa, kā dēļ tā tika ievākta vai kā citādi ir pieņemts pēc likuma. Mēs spersim attiecīgus soļus lai izdzēstu jūsu Personīgo Informāciju ja mums tā vairs nav jāpatur. Šie soļi var atšķirties atkarībā no informācijas veida, kā tā tika iegūta un kā glabāta.

Var būt gadījumi saistībā ar darba vai franšīzes pieteikumiem, vai nepiemērotu/ nelegālu uzvedību, kas attur Boost Juice no pilnīgas Personīgas Informācijas dzēšanas. Piemēram, krāpšanas gadījumos vai draudi tiesvedībai.

11. Kā jūsu Personīgā Informācija tiks izmantota

Boost Juice (mūsu partneri un filiāles) nepārdod jūsu informāciju trešajām personam un dalās ar to tikai kā aprakstīts šajā Privātuma Politikā).

Mēs ievācam jūsu Personīgo Informāciju, lai mēs varētu to izmantot mūsu funkcijām un aktivitātēm un sniegt produktus un pakalpojumus jums, kas iekļauj, bet ne tikai:

Sniegt pakalpojumus un iespējas

Boost Juice lieto informāciju, ko ievācam lai sniegtu, personalizētu, uzturētu un uzlabotu mūsu produktus un pakalpojumus. Tas iekļauj informācijas izmantošanu priekš:

Klientu atbalsts

Boost Juice izmanto informāciju, ko iegūstam lai sniegtu klientu atbalsta pakalpojumus, kā:

Tiesvedība un prasības

Boost Juice var sniegt jūsu informāciju, ja mēs ticam, ka ta sir nepieciešams pēc atbilstošiem likumiem, noteikumiem, darbības līguma, legāla procesa vai valdības lūguma, vai atklāšana ir citādi attiecināma drošības vai līdzīgām vajadzībām.

Sazināšanās no Boost Juice

Ar jūsu piekrišanu (kur tā ir nepieciešama pēc atbilstoša likuma), Boost Juice var izmantot ievāktu informāciju lai sazinātos ar jums par:

Šāda saziņa (ieskaitot tiešus tirgus materiālus) var notikt caur e-pastu, īsziņām, citiem digitāliem pakalpojumiem (kā piemēram, mūsu VIBE aplikācijā), telefoniski, internet-balstītu reklāmu, ieskaitot, mērķētu tiešsaites reklāmu, un tiešsaistes paradumu reklamēšanu. 

Jūms ir iespējams saņemt dažas no šīm komunikācijām balstoties uz jūsu profile kā Boost Juice Vibe lietotājam. Visiem lietotājiem ir tiesības būt pret šāda veida apstrādi. Jūs varat ar mums sazināties jebkurā laikā ja jūs vairs nevēlaties saņemt reklāmas materiālus no mums vai mūsu saistītām organizācijām.

Ar jūsu piekrišanu

Boost Juice var dalīties ar jūsu informāciju citādi kā aprakstīts šajā politikā ja mēs jums paziņojam un jūs esat devuši rakstisku piekrišanu par informācijas dalīšanu.

Pārdevēji

Mēs varam sniegt jūsu Personīgo Informāciju mūsu pārdevējiem kas veic mūsu pakalpojumus, tādus kā pasūtījumu izpilde (piem. kurjers), veic pētījumu (datu apstrādi), vada akcijas, personalizē klientu pieredzes un citi informācijas tehnoloģiju pakalpojumi. Mēs neļaujam šiem pārdevējiem izmantot šo informāciju vai dalīties ar to jebkādam citam mērķim kā pildīt mūsu pakalpojumus.

Franšīzes devējs

Mēs varam sniegt jūsu personīgo informāciju Boost Juice franšīzes devējam, ja mēs esam galvenā franšīze valstī, kurā jūsu informācija tika ievākta.

Anonīma informācija

Var būt gadījumi kad mēs ievācam un sniedzam informāciju, kad tā tieši neidentificējas ar jums. Tas var tikt darīts priekš vairākām funkcijām. Piemēram, lai noteiktu apmeklētāju interesi aplikācijas iespējās. Nekas no šīs informācijas neļaus jūs nevienam identificēt.

12. Atteikšanās no mārketinga

Jebkurā brīdī jūs varat atteikties no tiešiem mārketinga paziņojumiem  no mums vai mūsu organizācijām. Mēs pārliecināsimies, ka jūsu informācija tiek dzēsta no mūsu sūtīšanas saraksta un pārtrauksim sūtīt jums mārketinga ziņojumus.

Lai atteiktos, sekojiet instrukcijām mārketinga ziņojumos ko mēs sūtam vai sazinaties ar jūsu vietējo datu aizsardzības ofisu, izmantojot kontaktinformāciju norādītu zemāk. 

Ņemiet vērā, ka ja jūs atsakāties no reklāmas ziņām, mēs joprojām sūtīsim jums parastus ziņojumus, tādus kā rēķinus vai informāciju par jūsu kontu.

13. Personīgas Informācijas atklāšana trešajām partijām

Mēs varam atklāt jūsu Personīgu informāciju ko esam ieguvuši no jums:

14. Atklāšana ārvalstīs

Boost Juice ir globāla organizācija ar Boost Juice saistītām organizācijām, franšīzēm un citām trešo personu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē. Mēs varam dalīt jūsu informāciju starptautiski.

Valstis, kurās šīs personas vai organizācijas atrodas, būs atkarīgas no apstākļiem. Jebkāda informācija tiks dalīta saskaņā ar šo privātuma politiku un atbilstošiem likumiem.

Boost Juice veiks visus piesardzības pasākumus lai pārliecinātos, ka ārvalstu pakalpojumu sniedzēji rīkosies ar jūsu Personīgo Informāciju droši. Skatiet saistītu konkrētai valstij raksturīgu papildinājumu sīkākai informācijai.

15. Drošība

Mēs attiecamies nopietni pret jūsu Personīgās Informācijas aizsardzību un vienmēr veicam uzlabojumus mūsu drošības sistēmās un procesos. Mēs veicam saprātīgus soļus lai aizsargātu jūsu Personīgo Informāciju no nepiemērotas izmantošanas, zaudēšanas un neautorizētas piekļuves, mainīšanas vai atklāšanas. Mēs to vaicam ar fiziskām un elektroniskām drošības sistēmām un ar jūsu Personīgas Informācijas piekļuves ierobežojumiem. Mums is arī tiešsaistes un tīmekļa aizsardzības sistēmas mūsu mājaslapām, lai informācija, ko jūs sniedzat mums tiešsaistē iz aizsargāta un drošībā. Jūsu personīgā informācija var tikt glabāta elektroniskā vai fiziskā formātā. Mēs izmantojam trešo personu pakalpojumu sniedzējus lai glabātu daļu personīgas informācijas.

Mūsu mājaslapas un mobilās aplikācijas ir savienotas ar internetu, kas ir nedrošs, Boost Juice nevar sniegt pārliecību par tiešsaistes saziņas informācijas drošību. Mēs nevaram garantēt, ka šādi informācija nevar tikt aizskarta, tādēļ jūs sūtat šādi informāciju zem paša riska. Lūdzu sazinaties ar mums, ja konstatējat vai jums ir aizdomas par drošības pārkāpumiem.

Ja nepieciešams pēc likuma, ja mēs uzzinām par datu pārkāpumu kas var beigties ar nopietniem postījumiem (piemēram, jūsu Personīga informācija tiek dalīta ar neautorizētām personām) mēs jums ziņosim tiklīdz būs iespējams un saistītām autoritātēm par esošu vai iespējamu pārkāpumu.

16. Pieeja personīgai informācijai un labošana

Mēs cenšamies pārliecināties, ka jebkura informācija, ko sniedzat, ir patiesa. Jūs varat pieteikt pieeju jūsu Personīgajai informācijai, vai ieteikt mums jebkādus nepieciešamus labojumus un informāciju ko jūs uzskatāt par nepatiesu, veicot pieteikumu privacy@boostjuicebars.com.

Mums būs nepieciešams apstiprināt jūsu identitāti un noteikt kāda informācija jums ir nepieciešama. Mēs varam pieprasīt samaksu par pieteikuma apstiprināšanas, atrašanās vietas noteikšanas, atgūšanas, izskatīšanas un materiālu kopēšanas pakalpojumu izmaksām. Ja nepieciešamā informācija ir lielā apmērā, mēs ziņosim par iespējamām izmaksām laicīgi un varam palīdzēt pilnveidot jūsu pieteikumu, ja nepieciešams.

Izņēmumi (ja iespējami zem saistīta likuma) kas var ietekmēt jūsu tiesības piekļūt jūsu Personīgai Informācijai, ko mēs glabājam, var iekļaut:

17. Sazinaties ar mums – Mūsu starptautisko datu aizsardzības vadītāju

Pat ar to, ka mēs esam apņēmīgi pārliecināties, ka visu laiku ir strikta pakļautība visiem saistītiem privātuma principiem un likumiem, ja jūs jebkā neesat apmierināti ar ievākšanu, izmantošanu, glabāšanu un/vai jūsu Personīgas informācijas atklāšanu vai uzskatāt, ka ir noticis datu pārkāpums vai attiecīgu likumu pārkāpums, mēš aicinām jūs sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk. Mēs esam nolīguši starptautisku Privātuma Sūdzību Vadītāju (kas ir arī mūsu Privātuma politikas vadītājs), kam jūsu sūdzības vai ieteikumi var tikt nosūtīti caur:

E-pasts privacy@boostjuicebars.com
Zvanot (03) 9508 4400
Rakstot mums:
Privacy Officer
Retail Zoo Legal Department
Level 1, Tower 2, Chadstone Place
1341 Dandenong Road
Chadstone, VIC 3148

Ja mūsu privātuma politika neatbild uz jūsu jautājumiem par to kā mēs rīkojamies ar jūsu Personīgo Informāciju, lūdzu zvaniet vai rakstiet mums.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu atbildi, jūs varat rakstīt uz ‘Privacy Officer, Retail Zoo Legal Department, Level 1, Tower 2, Chadstone Place, 1341 Dandenong Road, Chadstone, Victoria, 3148″.  Ja neesat apmierināts ar to, kā mēs rīkojamies saistībā ar jūsu sūdzību, jūs varat vērsties pie vietējām autoritātēm, lūdzu skatiest savu papildinājumu konkrētajai valstij.

18. Izmaiņas šajā Privātuma Politikā

Mēs dažkārt varam veikt izmaiņas šajā Privātuma Politikā. Mēs paziņosim par jebkādām izmaiņām šai Privātuma Politikā mūsu mājaslapās un aplikācijās. Kad mēs veicam materiālas izmaiņas šai Privātuma Politikā, mēs jums to paziņosim atbilstoši saistītiem likumiem.

Atbilstošu likumu robežās, izmantojot mūsu pakalpojumus pēc šāda paziņojuma, jūs piekrītat šīs politikas atjauninājumiem.

Mēs jūs iedrošinam periodiski pārskatīt šo politiku jaunākajai informācijai par mūsu privātuma praksi.

19. Boost Juice meitas uzņēmumi un filiāles

Mēs dalām informāciju ar mūsu Meitas uzņēmumiem un filiālēm lai palīdzētu mums sniegt mūsu pakalpojumus vai veiktu datu apstrādi viņu vārdā. Piemēram, Boost Juice Austrālija apstrādā un glabā Eiropas Savienības klientu Personīgu Informāciju Austrālijā tās galvenās franšīzes partneru vārdā Eiropas Savienībā. 

Ja jūs atrodaties Eiropas Savienībā un saskaraties ar Boost Juice Eiropas Savienībā, lūdzu skatiet mūsu “Boost Juice Apvienotā Karaliste” sadaļu zemāk.

20. Bērnu privātuma paziņojums

Mūsu politika ir nievākt Personīgu informāciju no jebkuras personas zem 13 gadu vecuma, ja vien tā nav priekš konkrētas darbības un (kur pieprasīts pēc likuma) šīs personas vecāks vai aizbildnis ir sniedzis rakstisku piekrišanu ievākt šādu informāciju šai konkrētajai darbībai.

Kamēr daži mūsu Boost Juice produkti (piem. smūtiji) ir mērķēti uz jaunāku auditoriju, mūsu pakalpojumi nav domāti tikt izmantot nevienam zem 13 gadu vecuma. Ja jūs esat bērns zem 13 gadu vecuma, LŪDZU NESNIEDZIET jebkādu Personīgu Informāciju mums. Ja jūs esat vecāks vai aizbildnis un uzskatāt, ka mēs esam ievākuši informāciju par jūsu bērnu, lūdzu sazinaties ar mums.

Privātuma politika Eiropas Savienības klientiem

  1. Vispārīgie noteikumi.

1.1. Šī Privātuma politika apraksta, kā Boost Juice Latvia ‘’Lucky Juice’’ SIA (turpmāk saukti arī – “Datu pārzinis”) iegūst, apstrādā un glabā personas datus, ko iegūst no saviem klientiem un personām, kas apmeklē šo interneta mājaslapu (turpmāk saukti – “Datu subjekts” vai “Jūs”).

1.2. Personas dati ir jebkura informācija attiecībā uz identificētu vai identificējamu fizisku personu, t. i., Datu subjektu. Apstrāde ir jebkura ar personas datiem saistīta darbība, piemēram, iegūšana, ierakstīšana, pārveidošana, izmantošana, skatīšana, dzēšana vai iznīcināšana.

1.3. Datu pārzinis ievēro likumdošanā paredzētos datu apstrādes principus un spēj apstiprināt, ka personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu.

  1. Personas datu iegūšana, apstrāde un glabāšana.

2.1. Personu identificējošu informāciju Datu pārzinis iegūst, apstrādā un glabā, galvenokārt izmantojot interneta vietni un e-pastu.

2.2. Apmeklējot un izmantojot mājaslapā sniegtos pakalpojumus, Jūs piekrītat, ka jebkura sniegtā informācija tiek izmantota un pārvaldīta atbilstoši Privātuma politikā noteiktajiem mērķiem.

2.3. Datu subjekts ir atbildīgs par to, lai iesniegtie personas dati būtu pareizi, precīzi un pilnīgi. Apzināta nepatiesas informācijas sniegšana tiek uzskatīta par mūsu Privātuma politikas pārkāpumu. Datu subjektam ir pienākums nekavējoties paziņot Datu pārzinim par jebkurām izmaiņām iesniegtajos personas datos.

2.4. Datu pārzinis nav atbildīgs par zaudējumiem, kas nodarīti Datu subjektam vai trešajām personām, ja tie radušies nepatiesi iesniegtu personas datu dēļ.

  1. Klientu personas datu apstrāde

3.1. Datu pārzinis var apstrādāt šādus personas datus:

3.1.1. Vārds, uzvārds

3.1.2. Dzimšanas datums

3.1.3. Kontaktinformācija (e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs)

3.1.4. Darījuma dati (iegādātās preces, piegādes adrese, cena, maksājuma informācija u.t.t.).

3.1.5. Jebkuru citu informāciju, kura iesniegta mums vietnes piedāvāto pakalpojumu un preču iegādes laikā vai sazinoties ar mums.

3.2. Papildus iepriekšminētajam, Datu pārzinim ir tiesības pārbaudīt iesniegto datu precizitāti, izmantojot publiski pieejamos reģistrus.

3.3. Personas datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a), b), c) un f) apakšpunkts:

a) datu subjekts ir devis piekrišanu savu personas datu apstrādei vienam vai vairākiem konkrētiem nolūkiem;

b) apstrāde ir vajadzīga līguma, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, izpildei vai pasākumu veikšanai pēc datu subjekta pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas;

c) apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uz pārzini attiecināmu juridisku pienākumu;

f) apstrāde ir vajadzīga pārziņa vai trešās personas leģitīmo interešu ievērošanai, izņemot, ja datu subjekta intereses vai pamattiesības un pamatbrīvības, kurām nepieciešama personas datu aizsardzība, ir svarīgākas par šādām interesēm, jo īpaši, ja datu subjekts ir bērns.

3.4. Datu pārzinis glabā un apstrādā Datu subjekta personas datus, kamēr pastāv vismaz viens no zemāk norādītajiem kritērijiem:

3.4.1. Personas dati nepieciešami tiem nolūkiem, kam tie saņemti;

3.4.2. Kamēr ārējos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Datu pārzinis un/vai Datu subjekts var realizēt savas leģitīmās intereses, kā piemēram, iesniegt iebildumus vai celt vai vest prasību tiesā;

3.4.3. Kamēr pastāv juridisks pienākums datus glabāt, kā piemēram, saskaņā ar Grāmatvedības likumu;

3.4.4. Kamēr ir spēkā Datu subjekta piekrišana attiecīgajai personas datu apstrādei, ja nepastāv cits personas datu apstrādes likumīgs pamats.

Izbeidzoties šajā punktā minētajiem apstākļiem, izbeidzas arī Datu subjekta personas datu glabāšanas termiņš un visi attiecīgie personas dati tiek neatgriezeniski izdzēsti no datoru sistēmām un elektroniskajiem un/vai papīra dokumentiem, kas saturējuši attiecīgos personas datus vai arī šie dokumenti tiek anonimizēti.

3.5. Lai pildītu savas saistības pret Jums, Datu pārzinim ir tiesības nodot Jūsu personas datus sadarbības partneriem, datu apstrādātājiem, kas veic nepieciešamo datu apstrādi mūsu uzdevumā, piemēram, grāmatvežiem, kurjerdienestiem u.c. Datu apstrādātājs ir personas datu pārzinis. Pēc pieprasījuma mēs varam nodot Jūsu personas datus valsts un tiesībsargājošajām iestādēm, lai nepieciešamības gadījumā aizstāvētu savas juridiskās intereses, sastādot, iesniedzot un aizstāvot juridiskas prasības.

3.6. Apstrādājot un glabājot personas datus, Datu pārzinis īsteno organizatoriskos un tehniskos pasākumus, lai nodrošinātu personas datu aizsardzību pret nejaušu vai nelikumīgu iznīcināšanu, mainīšanu, izpaušanu un jebkādu citu nelikumīgu apstrādi.

  1. Datu subjekta tiesības

4.1. Saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu un Latvijas Republikas tiesību aktiem Jums ir tiesības:

4.1.1. Piekļūt saviem personas datiem, saņemt informāciju par to apstrādi, kā arī pieprasīt Jūsu personas datu kopiju elektroniskā formātā un tiesības uz šo datu nodošanu citam pārzinim (datu pārnesamība);

4.1.2. Pieprasīt labot nepareizus, neprecīzus vai nepilnīgus personas datus;

4.1.3. Dzēst savus personas datus (“tikt aizmirstam”), izņemot gadījumus, kad likums pieprasa saglabāt datus;

4.1.4. Atsaukt savu iepriekš sniegto piekrišanu personas datu apstrādei;

4.1.5. Ierobežot savu datu apstrādi – tiesības pieprasīt, lai mēs īslaicīgi pavisam pārtraucam apstrādāt visus Jūsu personas datus;

4.1.6. Vērsties Datu valsts inspekcijā info@dvi.gov.lv

  1. Nobeiguma noteikumi

5.1. Šī Privātuma politika izstrādāta saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes regulu (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula), kā arī Latvijas Republikas un Eiropas Savienības spēkā esošajiem likumiem.

5.2. Datu pārzinim ir tiesības veikt izmaiņas vai papildinājumus Privātuma politikā jebkurā brīdī un bez iepriekšēja brīdinājuma. Labojumi stājas spēkā pēc to publicēšanas mājas lapā.